Fakültemiz Programlarından 2022-2023 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Yazılı/Sözlü Bilim Sınavlarına Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Listeleri | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Okul Öncesi Eğitimi Tezli Yüksek Programı yazılı sınav mülakatına, Ya***** Ba********* (T.C. 1*********6) hariç başvuran bütün adaylar katılabilir. (26 Temmuz 2022)

Özel Eğitim Tezli Yüksek Lisans-Sözlü Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazananlar (25 Temmuz 2022)

Özel Eğitim Tezli Yüksek Lisans-Yazılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazananlar (24 Temmuz 2022)

*Yüksek lisans adaylarının, sınav günü ALES ve Lisans transkripti belgelerini yanında getirmesi gerekmektedir.