2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 28. Maddesi [(7) Bütünleme sınavları, yıllık ve yarıyıllık derslerden yılsonu/yarıyıl final sınavında başarısız olunan dersler ile ortalama yükseltmek amacıyla CC’nin altında olan derslerden açılan sınavdır. Bu sınavdan alınan not final sınavından alınan notun yerine geçer.] gereğince bütünleme sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin bütünleme talep ettikleri dersin adı, dersin kodu ve dersi veren öğretim elemanı bilgilerini dersi yürütmekte olan ilgili öğretim elemanına ve aşağıda isimleri bulunan bölümlerin sorumlu araştırma görevlilerine en geç 18 Ocak 2023 saat 17.00’ye kadar mail atarak bildirmeleri gerekmektedir.

PDR: Arş. Gör. Esra EKER DURMUŞ (esra.eker@hku.edu.tr)

Okul Öncesi Öğretmenliği: Arş. Gör. Mihriban ÖZCAN (mihriban.ozcan@hku.edu.tr)

Sınıf Öğretmenliği:Arş. Gör. Nurgül ERBAĞCI (nurgul.erbagci@hku.edu.tr)

Özel Eğitim Öğretmenliği: Arş. Gör. Kübra DEMİRÖZ (kubra.demiroz@hku.edu.tr)