EĞİTİM FAKÜLTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2020/2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ DUYURUSU

EĞİTİM FAKÜLTESİ 2020/2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ

DUYURU1 – 21 EYLÜL 2020

Üniversitemiz, güz döneminde hibrit (karma) eğitim modelini uygulayacağını açıklamıştır. Fakültemizde, bu bağlamda derslerimizin yaklaşık %40’ı tümüyle uzaktan eğitimle yapılacaktır.

Kalan derslerimiz (%60) ise kampüste üniversite pandemi kurulunun kararıyla her türlü hijyen tedbirleri alınmış vaziyette yüz yüze yapılacaktır. Yüz yüze derslerin yürütülmesinde sanal sınıf kullanılacaktır. Bu noktada öğrencilerimize iki tercih sunulacaktır.

·      Kampüse gelerek yüz yüze eğitime katılmak,

·      Kampüste yüz yüze yapılacak dersleri uzaktan eğitim imkânlarıyla mekândan bağımsız olarak takip etmek.

Eğitim, öğrencilerin aktif katılımlarını desteklemeye yönelik alternatif yöntemlerle (soru-cevap, tartışma, proje, beyin fırtınası vb.) zenginleştirilerek yürütülecektir.

Dekanlığımız, eğitimin detaylarına ilişkin bilgileri olabildiğince kısa zamanda, en geç 28 Eylül 2020 tarihinde açıklayacaktır.

Sağlığınız önceliğimizdir. 21 Eylül 2020

Prof. Dr. Şener Büyüköztürk