Öğretmen Yetiştirmede Simülasyon Kullanımı Konferansı | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Öğretmen Yetiştirmede Simülasyon Kullanımı Konferansı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Eğitim Fakültesi işbirliğinde çevrimiçi ortamda 2. Öğretmen Yetiştirmede Simülasyon Kullanımı Konferansı gerçekleşecektir.

Konferansta bu alanda bilimsel araştırmalar yapmakta olan öğretim üyeleri, öğretmen yetiştirmede simülasyon kullanımını farklı bakış açıları ile ele alacaktır. Ayrıca Dünyada ve Türkiye’de öğretmen yetiştirmede kullanılan sanal sınıf simülasyonu hakkında bilgiler verilecektir. Özellikle de öğretimde harmanlanmış öğrenme yaklaşımına imkan sağlayan simülasyon tabanlı öğrenmenin öğretmen yetiştirmede kullanımına ilişkin farkındalık yaratmayı amaçlayan konferansımıza tüm öğretmen, öğretmen adayları ve öğretmen yetiştiricisi akademisyenler ücretsiz olarak online Zoom üzerinden katılabilecektir.

Konferans programı ve katılım bilgileri afişte yer almaktadır. Konferansta görüşme üzere.