Yapay Zeka ve Eğitim Uygulamaları Webinarı | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Yapay Zeka ve Eğitim Uygulamaları Webinarı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim fakültesince düzenlenen Yapay Zeka ve Eğitim Uygulamaları webinarlarımızda yapay zekayı uluslararası düzeydeki uygulamalı örneklerle ele aldık. Yapay zekanın eğitimde kullanımına yönelik proje eğilimlerinin de tartışıldığı disiplinlerarası webinarlarımız, Dr. Öğr. Üyesi Özge Kelleci’nin koordinatörlüğünde, HKÜ Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Veysi İŞLER ve KSÜ BÖTE bölüm başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekerek’in moderatörlüğünde gerçekleşti. Webinarlarımıza ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Kalkan, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi BÖTE bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Şişman, Aksaray üniversitesi BÖTE bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Kadir Pala, HKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Kelleci ve TC. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Gökhan Yücel panelist olarak katkı sağladılar. Gerçekleştirilen webinarlar üniversitemizin eğitimde yapay zeka konusunda yapacağı ileri çalışmalar için bir başlangıç oluşturmuştur. Webinarlarımızın düzenlenmesine öncülük eden HKÜ Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk’e ve katkı sağlayan tüm konuşmacılara teşekkür ederiz.
Programın tekrarını youtube üzerinden https://www.youtube.com/watch?v=gEdbMVeu8Nw bağlantı adresinden izleyebilirsiniz.