9 Mayıs 2019 |

Final Sınav Programı

HKU17346
Araştırma Odaklı Öğretmen Gelişimi Söyleşisi

İsviçre Leysin Amerikan School’dan Dr. Paul Magnuson ve Prof. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen Araştırma Odaklı Öğretmen Gelişimi söyleşisi öğrenci, öğretmen ve akademisyenlerimizin katılımıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir. Yoğun katılımın olduğu programda araştıran öğretmen özellikleri ve İsviçrede uygulanan modelin Türkiye’ye uygulanması, öğretmenlerin ve okulların değişim süreçleri üzerine konuşulmuştur.

nitel
Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırmalar Çalıştayı

12 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırmalar çalıştayımız Prof.Dr. Sadegül Akbaba ve Prof.Dr. Mehtap Çakan hocalarımızın yöneticiliğinde gerçekleştirilmiştir. İki aşamadan oluşan çalıştayda Durum Çalışması ve Olgubilim Çalışması konuları teorik ve uygulamalı olarak işlenmiştir.

tübitak
Öğrencilerimizden TÜBİTAK Başarısı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı 4.sınıf öğrencilerimiz Ayşe Alp, Yunus Emre Yılmaz ve Zeynep Taşdemir’in hazırlamış olduğu ve Öğr. Gör. Mustafa Batuhan Kurtoğlu’nun danışmanlığında gerçekleştirilen ”Üstün Yetenekli Çocukların Yaşam Becerilerinin Geliştirilmesi” projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında kabul edilmiştir. Öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik ederiz.