Gelenekselleşen İftar Yemeğinin Yedincisi Yapildi | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Gelenekselleşen İftar Yemeğinin Yedincisi Yapildi

Gelenekselleşen İftar Yemeğinin Yedincisi Yapildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesinin (HKÜ), her yıl yaptığı iftar yemeğinin yedincisi olan; “7. Geleneksel İftar Yemeği”, bu yıl da Hasan Kalyoncu Üniversitesi dostlarını bir araya getirdi.

İftar yemeği; üniversite kampüsünde bulunan HKÜ Camisinin avlusunda, canlı ney eşliğinde yapıldı. Gaziantep A protokolünün katıldığı yemekte ayrıca Gaziantep İli Milletvekilleri, HKÜ; Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu, Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz, mütevelli heyeti üyeleri, akademisyenler ve idari kadrosu aileleriyle birlikte iftar yemeğine katıldılar. Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz; “Üniversitemizin 7. geleneksel iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandırdınız. Ramazan-ı Şerifin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki Ramazan Bayramınızı kutlayarak, tüm İslam alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. 8 yıllık geçmişe sahip üniversitemiz; 5 Fakülte, 2 Yüksekokul ve 1 Meslek Yüksekokulu bünyesinde 24 programıyla hizmet veriyor” dedi.

İftar yemeğinde konuşma yapan HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu: “Bugün burada hep beraber gönül buluşmasında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müslümanların kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği bir aydır. Ramazan ayı her yıl müminleri değiştirmek ve dönüştürmek üzere gelen rahmet ayı, bereket ayı ve mağfiret ayıdır. Bizi böyle bir aya kavuşturan Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun. Bu vesile ile önümüzdeki Kadir Gecenizi, Ramazan Bayramınızı kutluyor ve İslam alemine, özellikle bölgemize birlik, barış ve insanlığa huzur getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

 

İftar yemeği konuşmanın ardından çekilen fotoğraf karelerinin ardından son buldu.