29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebriği | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tebriği

Esareti kabullenmemiş milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümüne erişmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı ve canı ile kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, yeri geldiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin yegane kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ülkemizin daha nice bin yıllar bu topraklarda barış ve huzur içinde var olmasını diliyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Dekanlık