Dekanın Öğretmenler Günü Mesajı | Eğitim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Dekanın Öğretmenler Günü Mesajı

Değerli Öğretmenlerimiz,

Bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe en iyi şekilde aktarılması noktasında büyük bir görev üstlenen; geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin ve gelişimin anahtarı durumunda olan sizlere minnettarız. Sizler sürekli gelişen ve değişen dünyanın en büyük sanatçılarısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin ve kutlu bir vazifenin neferleri olan öğrencilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Prof. Dr. Şener BÜYÜKÖZTÜRK
                                                                                                        Eğitim Fakültesi Dekanı